ДОСТАВКА Стоките, поръчани на сайта на DK STYLE  , се доставят чрез куриерска фирма до  офис или на адреса, указан при заявката. Поръчките се изпращат до 5 работни дни   при наличност на стоката ЦЕНАТА ЗА ДОСТАВКАТА Е според ценоразписа на  избраната куриерска фирма . www.dk stil.com работи с куриерски фирми   Еконт, Спиди,   Интайм, но по желание на клиента може да изпраща и чрез други фирми. Плащането към DKSTYLE  може да бъде извършено по някои от следните начина: С наложен платеж при доставка И по банков път. В рамките на гр.София  доставка  на поръчки над 1500лв са безплатни, Може да направите поръчка и по телефона 0888456929

Артикулите се доставят до входа на жилищната сграда.В случаите, когато съдействащата транспортна агенция не успее да достави до входа на жилищната сграда, доставката ще бъде извършена до най-близкия възможен пункт за доставка.

В случай, че адресът за доставка, даден от клиента / потребителя, е трудно достъпен с транспортни средства на транспортната фирма / транспортна агенция (напр. Камион) или достъпът до транспортната фирма / транспортен агент не е разрешен, моля, уведомете ни по време на поръчката, за да може да се предприемат подходящи действия. В случай че информацията не е актуализирана, тогава транспортната компания / агент има право да достави продуктите до най-близката достъпна транспортна точка или да поиска допълнителна такса от клиента / потребителя за доставката на стоките до входа на жилищната сграда.

Фирмата предоставя на клиента възможността да получава продуктите и услугите, продавани чрез онлайн магазина на ДК СТАЙЛ ЕООД Sofia, Bulgaria  Ул.Антон Кецкаров 11, когато са достъпни чрез онлайн магазина. По-специално клиентът има право да избере чрез онлайн магазина продукта (ите), който желае да получи от складовете / логистиката,при условие че продуктите са събрани и готови за доставка.

X